Vjen bashkëpunimi i Elvana Gjatës me Bardhin


Tashmë eshtë bërë publik në kanalin e Youtube hiti i radhës i artistes Elvana Gjata në bashkëpunim me Bardhin , i titulluar “Ex”. Elvana mbetet ikonë në tregun tonë muzikor duke sjellë vazhdimisht frymën e re shoqëruar me stilin e pakrahasueshëm. Edhe këtë herë na ka diktuar me trendet e fundit të pranverës. Videoklipi ka vetëm 22 orë i publikuar dhe ka arritur mbi  900 mijë shikime.

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author