Vlera të humbura-Godo Mehmetaj


Foto nga Google

Kujt i kujtohen këto vite të largëta

atherë kur njeriu quhej njëri

me veshje të vajzave gjithë hijeshi

sa shumë do të doja të kthehej përsëri,

Ajo shoqëri plot ciltërsi ,vall ku është tretur

sa shumë kemi hunter a e thot njëri

ku sotë sje askush mes kohës së egër

thjeshtësi e dinjitet. asgjë nuk ka mbetur,

Ku po shokjmë kaq shpejt,drejtë një humënere

o njerëz të mëncur e ju milarder

ku i humbëm vlerat që sot janë harruar

kemi humbur rrugën nga kemi kaluar.

Kujt vallë i mungon ajo thjeshtësi

të shohim dhe njëherë gjurmët që lam mbas

atherë njeriu quhej njëri

po’ iku me kohën e mbeti nostalgji.