Vrapon Prilli me të vrenjturat dhe ndriçimin e tij…Florentina Skendaj


Vrapon Prilli me të vrenjturat dhe ndriçimin e tij…

Edhe nè më tè errëtat ditè-netè,

yjet nuk fiken , diku ndrijnë.

Hèna hark floririn hedh…

Avitu fluturak,

pëllumbi i bardh edhe pak,

nè dorë dhe nè timin paqtim!

Nuk të mbaj,

fluturo ngado e kudo prapë ,

nè errësirë dhe YLBERIM!

…..

Tè lëshoj ,

e prapë tè ndjell,

si Muzën , qè zemrës m’i regëtin!

~

Betim mashkulli

Mike moj,

ti priji flokët

dhe m’i lidh, m’i hodh kular,

nè mè zëntë ndonjë zekth, hiqmë osh,

si tè marrë!

About Post Author