Vula e Shpirtit tim!!-Meri Kusi


Vula e Shpirtit tim!!

Te gjithe boten do e falja.

Po dashurine time: kurre.

Nuk lejoj te me cenojne : dinjitetin.

Behem: shqiponje ne furtune..!!

Nuk pyes se eshte: nate apo dite.

Se eshte: diell apo ngrice.

Per mua ekziston vetem nje yll.

Ai je ti’ qe i vure vulen.

Shpirtit tim..!!

Shtrirja e nje zemre ne pjekuri e dashuri eshte: dhurate idilike per lumturine.

Ti dhe une! Nje paragraf ne vargje per lavdi..!!

Moshen e kemi hedhur : pas shpine.

Shpirtrat tane nuk e pranojne.

Nderrimin e stineve..!!

Sa here kalojme neper lote e dhimbje.

Luftojme fort me djajt e gjejme: te tjera shtigje..!!

Dashurine e kemi : te shenjte.

S’pranojme genjeshtra e mashtrime.

Me hapa te sigurt ecim : perpara.

Nuk kemi lejuar te na godasin .

Me thike pas shpine…!!

Shtrirja e nje zemre .

Ne pjekuri e dashuri eshte: dhurate idilike per lumturine..

Ti dhe Une! Nje paragraf ne vargje per lavdi..

Vula e Shpirtit tim.

🌍 Ime..!!