Xheisara sqaron aludimet rreth martesës së saj


E ftuar në emisionin  “Live form Tirana”ish banorja e Big Brother Vip artistja Xheisara Frisku është shprehur në lidhje me thashethemet që qarkullonin në opinionin publik për një martesë të sajën. Xheisara sqaroi se nuk bëhët fjalë për një histori dashurie , por tregoi se disponon letrat angleze dhe se ajo tanshmë është “British”. Me sinqeritetin më të madh tregoi se nuk shqetësohet se cfarë mendojnë njerëzit në lidhje me këtë fakt. Midis të tjerash bukuroshja foli hapur  dhe shprehu opinionin e saj për secilin nga banorët me të cilët  kishte ndarë  eksperiencën në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Nga Hortenca Alimucaj

About Post Author