Xhemile Aliu-Familja


Xhemile Aliu

Familja

Është si dielli kur na shkëlen

Është si flladi kur të freskonë

Është dorë nene kur të përkdhelë

E ndjenjë zemre shpirtinë përshkonë

Dhembje dhe lumturi aty i gjenë

Gjithë çka buron nga thellësi shpirti

Është lidhja e fortë që në gene

Është madhështija vet dashurija

Të jep ndjenjën për të jetuar

Dhe shpresat që të mbajnë në jetë

Forcë elan nr jetë për të punuar

Të shtyn përpara drejtë ardhërisë

Rruges për në kaiserdlautern

18-10-2022

Gjermani

About Post Author