“Yjet e Big-brother Vip Albania” zbulojnë lojën hapa- dollapa…


    

Big-brother Vip Albania  ka ditë që ka filluar në edicioni e saj të dytë.

Si edhe vitin  e kaluar, banorët që e këtij formati janë lërë të lirë  në mungesë të lojërave që u jep vëllai imadh. Dhe ata kanë gjetur disa mënyra për tu argëtuar kolektivçe.Ka qenë një mënyrë për të imituar  shfaqje të ndryshme dhe kanë qenë të suksesshme.

Imitimet si show rolut apo :”Përputhen”ka qene me nivel shumë të lartë artistik duke sjell kënaqësi për interpretimin e bukur .Mirëpo meqenëse s’kanë pasur çfarë të bëjnë një mbrëmje rreth orës 8 të datës 28 dhjetor ata ashtu si banorët e viti të shkuar të këtij formati kanë zbuluar se një nga lojërat e preferuar të tyre ishte:’Hapa dollapa”.

Kur të shikoje goxha artist që vraponin për tu fshehur  as më shumë dhe as më pak ,tregonin një situatë tepër komike.

About Post Author