Yjet që  bien në këtë natë!Liljana Ndoni


Vizion yjesh shprehu këtë natë.

Yjet qe bien gjithmonë ndikojnë në fate,

Duke na dhënë një surprizë të lumtur o shfaqur atë që është,

Ata qe i shohin dëshira të plotësuara ju dhentë.

Nga lashtësitë vijnë lotët e perëndive qe qanin të gjitha fatkeqësitë,

Dhe lotët u kthyen ne yje qe te mbeteshin te lumturitë,

Ne natën e San Lorencos një pjese e zemrës mbetet atje lartë,

Shpirti është plotë me yje që bien dhe flenë në natë,

Fati I’m funksionoj mbeti shprese ylli mbeti l’artë.

Pashë yllin që xhiroje me tha, nuk shprehë asgjë me shtynë, e rashe në natë..

E nata vazhdon të mbretërojë në ëndrrat e mija ndèr yjet e lashtè

Si yll polar vazhdon jeta drejt dritës së botës ne shpresa e ne pak fatè.