Ylli i “Red Dwarf” heton UFO-t në seritë e reja televizive


Ylli i “Red Dwarf” heton UFO-t në seritë e reja televizive

Craig Charles po përballet me një seri të re investigative të UFO-ve së bashku me gazetaren hapësinore, Sarah Cruddas.

I njohur më së shumti për rolin e tij si :”Dave Lister – njeriu i fundit në univers në sitcom-in fantastiko-shkencor të gjatë “Red Dwarf” – Charles është gjithashtu diçka si një entuziast i UFO-ve në jetën reale, duke bërë sipërmarrjen e tij të fundit si mikpritës i Historisë së re të Sky Seriali televiziv ” Craig Charles: Komplotet e UFO-ve” është veçanërisht i përshtatshëm.

E bashkëorganizuar nga gazetarja hapësinore Sarah Cruddas, emisioni i ri hedh një vështrim të ri në provat e disponueshme dhe gërmon në disa nga takimet më të paqarta me UFO-t e kohëve të fundit.

“Është e vështirë të mos mendosh, “Epo, çfarë ka atje?”, tha Charles.
“Ndërsa nuk arrijmë kurrë në pikën që të themi ‘ekzistojnë jashtëtokësorët’ në këtë seri, fenomene ajrore të pashpjegueshme ekzistojnë patjetër. Ato vijnë në të gjitha format dhe madhësitë: në formë piramide, në formë bumerang, në formë fuçie, në formë pjate.”
“Disa prej tyre mund të fluturojnë dhe disa mund të notojnë nën ujë. Ata udhëtojnë me shpejtësi mahnitëse prej 3,000 mph, ndalojnë në një kunj dhe ndryshojnë drejtimin.” “Ata marrin shtigje fluturimi që njerëzit nuk do të ishin në gjendje t’i menaxhonin. Nëse këto janë drone, robotë apo një grup i avancuar nga një komb alien, askush nuk e di.”
“Por ato ekzistojnë.”
Megjithatë, në temën e provave përfundimtare, Charles pranon se pavarësisht sa bindëse janë provat, do të jetë gjithmonë e pamundur të bindësh të gjithë.
“Mund të ngjitësh një alien në lajmet e orës gjashtë, dhe njerëzit që nuk besojnë do të mendojnë: “ky është thjesht një djalë me kostum”, tha ai.

About Post Author