Ylli ynë Rita Ora është një shqiptare aq e madhe dhe qëndron aq lart sa e keqja juaj nuk i prek as thembrat-Nga Leonard Pipa


Ylli ynë Rita Ora është një shqiptare aq e madhe dhe qëndron aq lart sa e keqja juaj nuk i prek as thembrat.

Gurët që po hidhni kundër saj po u bien në oborrin e vogëlsisë tuaj!

Tung pellazgë indoevropianë!

Bëhuni sa më shumë qesharakë në histerinë tuaj!