Zamira Agalliu-Pa mua


Pa mua
Kur të jesh pa mua vetëm
Dhe mungesa ime
Dhomën të ketë mbushur
Skaj më skaj
Mos më thuaj
Mos më thuaj
Nuk qaj…
E njoh lotin tënd
Edhe pse nuk të rrëshqiti
Ai është lot i brendshëm
Lot shpirti…
Unë jam e padukshme
Unë jam me Ty , aty
Vijë të marr mungesën time
Mungesën tënde ndaj në dy .
Unë fjalë shkruaj në copa letrash
Që Ti nuk i lexove kurrë
Thua se janë prej gënjeshtrash
Thua se më dashuron si burrë!
Po unë, u lënduakam kot
Për një fjalë
Që Ti nuk e thirre kurrë në emër!
Unë , jam ndryshe
Jam femër…
Dashurohem pas fjalës
“Të Dua “,
me mendje dhe zemër…

About Post Author