Zbulimet e nënkomisionit janë :”maja e ajsbergut”


Ryan Graves: Zbulimet e nënkomisionit janë ‘maja e ajsbergut’

Një numër pilotësh kanë raportuar se kanë parë UFO.

 

Ish-piloti i Marinës kishte folur për përvojat e tij gjatë seancës së fundit të nënkomitetit për UFO-t.Një nga disa dëshmitarë që dëshmoi në seancë, Graves më parë ishte dëshmitar i një UFO të dorës së parë rreth 10 vjet më parë.

Objekti, sido që të ishte, në mënyrë të pashpjegueshme kishte ‘mbetur i palëvizshëm’ pavarësisht erërave të stuhive të kategorisë 4.

Tani në një artikull të ri për Newsweek , ai ka pohuar se zbulime të tilla janë “maja e ajsbergut”.

“Sot, të njëjtat UAP ende po shihen; ne ende nuk e dimë se çfarë janë; dhe qeveria jonë nuk e ka idenë për shtrirjen e problemit,” shkroi ai. “Kjo për shkak se pilotët, komercialë dhe ushtarakë, po ndeshen me UAP, dhe shumica e këtyre rasteve nuk raportohen.”

eShumica e dëshmitarëve të UAP me të cilët flas janë pilotë komercialë në linjat ajrore të mëdha. Shpesh, ata janë veteranë me dekada përvojë fluturimi.”

“Pse atëherë qeveria jonë po i kthen shpinën raporteve të UAP nga dëshmitarë okularë të besueshëm që janë përgjegjës për sigurinë e miliona njerëzve dhe janë të motivuar për të mbrojtur sigurinë tonë kombëtare?”

Komentet e tij i bëjnë jehonë atyre të pilotëve të tjerë ushtarakë, të cilët, vitet e fundit, kanë dalë për të përshkruar pamjet e tyre duke kritikuar vështirësitë e natyrshme për ta bërë këtë.

Sidoqoftë, nëse situata do të ndryshojë së shpejti ose jo, mbetet për t’u parë.