Zemra dhe shpirti-Fatbardha Budini


Sytë janë ato,që te çdo njeri,pasqyrojnë shpirtin,

nëse njëri-tjetrit i drejtojmë me ëmbëlsi shikimin.

Duart janë ato,që zbulojnë në vërtet

zemrën,

mjafton një gjest,një prekje ,që vjen prej atij,që ke pranë vetes.

Mjafton të japësh të ëmbël ,çdo

buzëqeshje ,

dhe sheh se ajo vërtet buron prej zemre .

Gjithçka që kemi sytë ,duart ,prekjet ,gjestet buzëqeshjet e tregojnë ,

atë se çka fshihet në zemrën dhe në shpirtin tonë .

Fier/4/9/2023

Albania

Autore: Fatbardha Budini.