Zhytësi veteran i Trekëndëshit të Bermudës ofron mendimet e tij mbi enigmën


A funksionojnë forca misterioze në Trekëndëshin e Bermudës?

Michael C. Barnette është një zhytës dhe biolog detar i cili ka kaluar vite duke u zhytur në rajonin famëkeq të Atlantikut.Ka pak mistere aq të qëndrueshme sa Trekëndëshi i Bermudës – një hapësirë ​​oqeani në Atlantikun e Veriut që përfshin zonën midis Floridës, Bermudës dhe Porto Rikos.

Me kalimin e viteve, rajoni është bërë sinonim i zhdukjeve të pashpjegueshme të anijeve dhe avionëve – shpesh pa u gjetur ndonjëherë asnjë gjurmë e tyre apo ekuipazhit të tyre.

Për Michael C. Barnette, megjithatë, kalimi i kohës në Trekëndëshin e Bermudës është vetëm një ditë tjetër në zyrë.

Ylli i serisë së rikthyer të History Channel The Bermuda Triangle: Into Cursed Waters , Barnette ka kaluar shumë vite duke gjetur dhe eksploruar anijet e mbytura të ndryshme të gjetura në rajon.

Ndoshta çuditërisht, ai nuk pranon idenë se ka ndonjë gjë të pazakontë që po ndodh.

“Unë nuk e argëtoj paranormalen,” tha ai. “Mendoj se çdo gjë ka një shpjegim racional, por, për mirë apo për keq, Trekëndëshi i Bermudës kap imagjinatën e njerëzve”.

“Kur i gjejmë ato anije, ne mund të japim një shpjegim racional për humbjet e tyre dhe të ndajmë se nuk është një gjë abstrakte, ky trekëndësh me veti ‘mistike’. Këto janë histori njerëzore.”

“Ka jetë njerëzish të humbur kur një anije themelues në një stuhi ose një avion zhduket.”

Ylli i serisë së rikthyer të History Channel The Bermuda Triangle: Into Cursed Waters , Barnette ka kaluar shumë vite duke gjetur dhe eksploruar anijet e mbytura të ndryshme të gjetura në rajon.