Zihni Ndregjoni-Nji kjo dëshirë….!!


NJI KJO DËSHIRË….!!

Dëshirë shpirti.
Nuk, do të resht.
Të shkruaj .
Sa të kemë jetë.
Për, ty Shqipni.
Për ,ty atdhe.!
Për ju shqiptar.
Vllaznit e mi.
Këtu n’dhe ton.
Paçim ,lumturi.!

Nuk e besoj.
Se ka shqiptar.
Që ty ,Shqipni.
Nuk t’ka në zemër.
Nuk , t’ mban në gji.
Që nuk e ndje.
Se pa atdhe.
Është si ai zogu.
I pa, fole.!

T’kisha me mujt.
Cep e me cep.
Kisha me t’mbjell.
Gjithë ,trandafila.
Kish me thirr.
Pa ,fund bilbila.
Ty për me t’kënduar.
Shqipnia ime.
Moj,e bekuar.!

Nji kjo dëshirë .
Mua ,më erdhi.
Nji lum urime.
Për ty i derdhi.
Shqipni,për ty.
Për ty atdhe.
I shtrenjti im.
I shenjtë,je….!!

Zihni Ndregjoni aut.Shqipëri.

About Post Author