Zihni Ndregjoni:Duket se qan edhe përroi…..!!


DUKET SE QAN EDHE PËRROI…..!!

Si shoh më çupat e reja.

Të mblidhen , te kroi i fshatit.

Se as në kullat e gurta.

Nuk rrahim më,tik taket e sahatit.!

Oxhaku s’nxjerr më tym.

Se nuk ndizet,më zjarri.

Duket se “shkretja” e gjeti atë dhe.

Për bijt e bijat ,digjet prej malli.!

Duket se qanë edhe përroi.

Ai vjen ,nga bjeshka lartë.

Dikur në të pinim uj me grushta.

Emrin ia patëm lënë,uj i artë…!!

Zihni Ndregjoni aut.Shqipëri.

E drejt aut.15/1/2023.

About Post Author