Zihni Ndregjoni:Sa i dua…!!


A I DUA…!!

Po më lodh sot kjo ditë.

Me mendime ,të lëmshuara.

Sa mundohem t’ua gjej fillin.

Këtyre viteve, të trazuara.!

S’kam fuqi ti mposht prapsitë.

Por për paq,lutem çdo ditë.

Ah sikur lutjet e mia.

T’mi dëgjonte ,perëndia.!

Ah sikur barazia.

Të lindte ,siç lind fëmia.

Mes njërëzisë të rritej.

E si lule ,të vaditej….!!

Atëherë bota jonë.

Do të kishte,tjetër aromë.

Dashurinë harmoninë.

Sa i dua,për ta lus dhe perëndinë….!!