Zihni Ndregjoni:Turp duhet të kesh…!


TURP DUHET TË KESH…….!!

Që s’e njeh turpin.

Turp,duhet të kesh.

Ai t’ ka njollosur.

Ti edhe më qesh.!

Përshtypje s’të bën.

Turpi, t’ka mbuluar.

As edhe s’e ndjen.

Hiqesh dhe si i zgjuar.!

Në rrugë e kudo.

Ta bëjnë , me gisht.

Të thonë dhe o “kafshë”.

Të kanë vënë dhe bisht.!

Ca të tjerë thonë.

Pfff ,sa i pa cipë.

Ti ve kollare.

E hiqesh,si vipë.!

Lëreni thonë disa.

Ai, nuk njeh turp.

E ha në tre vaktet.

Atë ,bashk me buk.!

Qesh ti qesh.

Qesh deri në vesh.

Por ,që s’e njeh turpin.

Turp ,duhet të kesh…..!!

Zihni Ndregjoni aut.Shqipëri.