Zija Cela-Drita e miqësisë…


Zija Cela

DRITA E MIQËSISË…

Kur pati botuar një ese, i mirënjohuri Saimir Strati shprehej kështu: “Zija Çelës dy drita i hyjnë në sy dhe katër i dalin prej tyre.”

Çfarë vëzhgimi, o Zot! A mos e kishte fjalën për atë ndriçimin e dashunisë njerëzore, Dritën e Miqësisë?!

Në faqen e tij dje kishte bërë këtë postim, një poster, foton e portretit si dhe foton kur ma ka dhuruar.

Mirënjohje të thellë, Saimir Strati, artist i papërsëritshëm dhe ambasadori ynë ndërkombëtar i artit të mozaikut.

About Post Author