Zyba Hysa:Raca Shqiptare është hyjnore…


Zyba Hysa:Raca Shqiptare është hyjnore…

 RACA SHQIPTARE ESHTE HYJNORE,NDAJ RACA BARBARE KERKON TA ZHDUKE DHE SHUME JANE PERPJEKUR, POR NE KEMI MBIJETUAR NE SHEKUJ, SE NA MBRON ZOTI … MISTERSHEM!
***
Po të krahasosh romanin tim për Skënderbenë, me Sabri Godon, apo ndonjë tjetër, ndryshon si nata me ditën… unë përcjell mesazhe hyjnore, tjerët mesazhe urrejtje, hakmarrje, deri e nxjerrin Skënderbenë të pabesë ndaj sulltanit, gjë që nuk qëndron…
Asnjë autor nuk e trajton jetën e Skënderbeut ne Perandorinë Osmane dhe kjo e qëllimshme, po nuk dite shkakun e largimit të Skënderbeut, si mund të japësh mendim për pasojën, pra largimin e tij!?

About Post Author