Zyba Hysa:Të duash s’do të thotë të sakrifikosh jetën…


Të duash s’do të thotë të sakrifikosh jetën, të duash do të thotë të sakrifikosh për jetën… për dashurinë…” (Zyba Hysa)”TE BESOSH NE DASHURI, DO TE THOTE TE BESOSH TEK VETJA SE MUND T’I DALESH ME PASH DETIT TE VESHTIRESIVE…”(ZYBA HYSA)”DYSHIMI S’ESHTE MOSBESIM… NESE DIALOGOJME PER CKA DYSHOJME, BESIMIN FORCOJME…”(ZYBA HYSA)”NUK ESHTE NEVOJA T’I BIESH NGA KINA PER TE ARDHUR TEK E VERTETA, THJESHT TE FLASESH BALLLE PER BALLE…”(ZYBA HYSA)“Të gjitha kryengritjet shqiptare kanë filluar me një motiv që kurrë nuk u arrit “Bashkimin Kombëtar” ky motiv i hodhi në luftë dhe lufta është shfrytëzuar nga antishqiptarët ndërkombëtarë për të zhdukur patriotët e vërtetë dhe për të vënë në krye të shiturit…” (Zyba Hysa)”Për aq kohë që kombi ynë lëngon, asnjëherë mos pretendoni, se po u udhëheq një qeveri shiptare, se është absurde që një qeveri që udhëhiqet me shqiptarë të mos tundë botën për padrejtësitë që i ka bërë kombit tonë…” (ZYBA HYSA)”KUR POLITIKANET MERREN ME NJERI – TJETRIN, NE ATE VEND SHPERFILLET DREJTESIA, POPULLI DHE ARDHMERIA…”(ZYBA HYSA)VETEM NE SHQIPERI, SHIKON FEMRA FIGURANTE NE INSTITUCIONE; NE QEVERI, NE AKADEMI…”(ZYBA HYSA)”SIKUR TE DEKLARONIN ORIGJINEN, MENDOJ SE FIGURAT BOTERORE TE LETERSISE, TE ARTIT, TE MENDIMIT, SHKENCES… DO TE ISHIN ME ORIGJINE SHQIPTARE…”(ZYBA HYSA)”Ne zgjedhim dhe ushqejmë llumin e kombit tonë… gjer të na çilen sytë, gjer të na dalë narkoza e gënjeshtrave, ne do jemi mish për top i atyre që na kanë çopëtuar…” (Zyba Hysa)”SHQIPTARET VERTET S’JANE FAKTOR I RENDESISHEN NE BOTE, POR PA U DHENE E DREJTA E TYRE, BOTA NUK KA STABILITET.. “(ZYBA HYSA)

About Post Author