Zymer Mehani-Llapi im


Llapi im, zemër e madhe në Kosovë,
Në mes të maleve, ku lindin ëndrrat e reja.
Një vend i bukur, plot me histori dhe kulturë,
Që rrah dashurisht me vrulle të pandërprera.

Llap im, ti je si një parajsë e vërtetë,
I bukur, plot me dritë dhe ngrohtësi.
Në çdo rrugë, në çdo fshat, në çdo shtëpi,
Zemra jote rrah me respekt dhe krenari.

Llapi im, ti je një zemër e madhe,
Që nuk ndalet kurrë së rrahuri për asnjë çast.
Përmes çdo sfide, përmes çdo shtrëngate,
Ti vazhdon të jesh i fortë në çdo rast.

Llapi im, ti je një zemër e madhe,
Një simbol i unitetit për shqiptari.
Në çdo zemër që rrah fort për ty,
Ti je një shpresë, një ëndërr, një dashuri.