Poezi nga Ruzhdi Keraj


Na jena harxhusit ma t’pa

meshirshem te kohes

e lozim kohen n’pentagramin

e kotsise dhe knaqena

jena te vetmit qe kohen

e gjumit te punes ,te miqve

e tjerrim ne boshte si fill

dhe thurrim andrra n’diell

me BB plitike dhe tallava

dhe nuk pyesim pse pantollat

na bijne ,jena dobsu se çdo gja

asht ma shtrej per dite

dhe rrijme rehat rehat oho

sa çejf

me BB ,politike e tallava!