Agim Musabelliu:Lagja Goricë me dëborë, Berat.

Lagja Goricë me dëborë, Berat.

Besa Bajrami

Teknikë e kombinuar:Arti jete

..teknike e kombinuar,leter 30×40..200 gr…

Fotografi

Bashkim Hoxha te ABC-News

Gazetari( Mjeshtri i madh) Bashkim Hoxha sot është shfaqur në orën 7 të mengjesit në ekranin…

Ura e Goricës,Berat:Agim Musabelliu

Ura e Goricës, Berat.vaj në kanavac.

Trisht dhe ndenjë:Libër i ri nga Mimoza Nebiaj

1984-Kur ndertohej Monumenti i “5 Heronjve të Vigut”

Kur ndertohej Monumenti i “5 Heronjve të Vigut”. kushtuar Ahmet Haxhia, Naim Gjylbegu, Ndoc Mazi, Hydajet…

Besa Bajrami

Valon Selimi

Akuarel:Xheneta Kadillari

Autoportret i vitit 1985-Agim Musabelliu

Autoportret i vitit 1985vaj në fiberNë ato vite shumë piktor punonin në fibër .

Ismail Lulani -“ në Shkodër “

Ormira Lulani, bija e  mjeshtërit të penelit piktorit Ismail Lulani hapi në qytetin e Shkodrës  qyteti…

Mensur Mahmuti:Rebus

Berzat Sadiki

50×70 cm, akril në pëlhurë,

Itali:Foto nga Biagio Fortini

Itali: Foto nga Biagio Fortini

Artit jete

Teknike e kombinuar leter 30×40..200gr/cm2

Bajram Torba:Mirësi

U enda udheve te mia, pa fund u enda, Si nje i eger kam bere tigrin…

Luan Borici-The doors

The doors • 100×80 cm • oil on canvas

Bashkim Alushi

Mensur Mamuti:Polindrom

Agim Musabelliu:Vajza nga Kosova.

Vajza nga Kosova.Laps karbon në letër.

Besa Bajrami

Arti jete

teknike e kombinuar leter 30x40cm

Në Shkodër:Ekspozitë nga Ismail Lulani

Bashkim Alushi

Edi Kojani

Agim Musabelliu:Portrait of a girl

Portrait of a girl.oil on canvas

Mesut Mamuti:Kriptogram

Mensur Mamuti:Anagram

ANAGRAM

Zeqir Alizoti-Peisazh

Piro Stefa:Berati

Nga Italia: Foto nga BIAGIO FORTINI

Bashkim Alushi:Kadare

Arti jete:Teknike e kombinuar letër

Teknike e kombinuar leter 30×40…200gr/cm2

Gani R.Sadiku:”Shqiponjat”

“Shqiponjat”ngjyra akryl, 150×200 cm.