Festa e flamurit-Afroviti Kruti


Vlora jonë.Vlora lule,

E qendisur porsi nuse,

Vlora jonë të ndrin nuri,

Se tek ti u ngrit flamuri !

Flamurin me shkabën dykrenare,

E qëndisi Marigoja

Me duart e saj të arta,

Të gjithë krenohemi dhe e mbajmë lart !

Në Vlorën tonë historike,

Vajtën nga çdo anë burrat trima të rrallë,

Kush me këmbë, e kush me kalë,

Isa Buletini me Ismail Qemalë !

Ngritën flamurin kuq e zi,

Që me gjak është larë,

Flamurin tonë të shënjtë,

Që e gëzon gjithë Shqiptaria !

Gëzuar festa e flamurit,

28 Nëndor 1912

Gëzuar 111 vjetori,

Shpallja e Pavarësisë !

@Afroviti Kruti

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe teksti që thotë "GEZUAR 28Nentorin N ntorin"