Besa Bajrami:Vaj në pëlhurë

Vaj ne pelhure 70cm me 90 2021

Bashkim Hoxha-Perëndim në Durrës

Shkrimtari dhe dramaturgu i njohur Bashkim Hoxha ka fotografuar një pamje të bukur të perëndimit të…

Punim nga Zeqir Alizoti

Agim Musabelliu:Soft pastel on paper

Gani R.Sadiku

Aurora Strati:Arti është kudo…

duke folur për… arti është kudo…

Besa Bajrami

Bashkim Alushi

Peisazh

Bashkim Alushi

Viroi

Gjirokastra

Dimër

Edi Kojani

Ormira Lulani-Friendship

Nga Italia: Foto nga BIAGIO FORTINI

Limone del Garda

Agim Musabelliu

Vlora 1940

Gani R Sadiku-Motiv vjeshte

Motiv vjeshte (acryl, 100×80 cm)

Xheneta Kadillari-Valbona!

Bashkim Alushi

Piro Stefa-Portrait of a Young Lady

Portrait of a Young Lady

Perëndim Vlorë

Mensur Mamuti-Anagram-Yjet e Kosovës

Agim Deshnica foto nga Niagara

Biagio Fortini -nga Italia: Vjeshta

Biagio Fortini -nga Italia: Vjeshta

Edi Kojani

Ormira Lulani-Kohë e çmendur

Kohë e çmendur

Shpend Bengu-Tirana in December 2022

Tirana in December 2022

Foto

Besa Bajrami

Foto

Ura e Drashovicës

Besa Bajrami

Agim Musabelliu-Soft pastel on paper

Soft pastel on paper.

Xheneta Kadillari-Xhubleta