Mos i fshi gjurmët kurrë..!Tomi Buzi


Erla, nën këmbët e tua zgjatohet ruga jote ,

Mos i fshi gjurmët që shkelin mbi balt e gurë ,

Kur të vijë e nesërmja e panjohur e kësaj bote ..

S’do të humbasësh mes llumit e baltës, kurrë !

Nuk do të trajtoja kurrë në vargje si një fëmijë ,

Edhe pse ende je e vogël, me botën e bukur ..

E di që ti ke lindur dhe je rritur me shum dhunti ..

Për të mos ecur nesër me syt përdhe , e strukur !

Sotë mundë të mos i kuptoshë vargjet e mia Erla ,

Por nesër do të buzëqeshësh me hijeshin e Zotit ,

Brënda tyre do të gjeshë gjith dashurinë

që derdha ..

Për Ty ,që e ardhmja të gjejë në radhën e më të fortit !

———–

Këto vargje ja kushtoj mbesës time, për të cilën do të ishin të tepërta fjalët !..

@.Tomi Buzi !