Lina Nikolakopoulou-Jo kurrë ( ποτέ)-Shqipëroi:Lefter Shomo


LINA NIKOLAKOPOULOU

JO KURRË ( ΠΟΤΈ)

Për ty asnjëherë aq netë

Asnjëherë dhe ti askurkund

Atje që të marr si gënjeshtër

Në gjakun tim ti futesh gjen vend

Dhe unë jetoj për ty prej vitesh..

S’ do hyj kurrë në një trup tjetër

Si hije përreth le t’ gjezdis

Jo, kurrë e le të jem mes dilemës

Më parë ,më vonë e kurrës midis.

Jo, kurrë

Asnjëherë netët për netë

Asnjëherë fundit si zjarr

Kur flije më kishe për vete

Si hirin e së vjetrës tymnajë

Rroj sikur mbrite tash prej vitesh.

Shqipëroi :Lefter ShomoK/581l.n.α