POEZIA E DITËS

I dua njerëzit-Dashnor Gërmizaj Daxha

I dua njerëzit që kanë zemër të madhe dhe janë bujarë Që janë besnik e të ndershëm Zemra kënaqet nuk vuan nda dashuria Sepse japin paqe me dashamirësinë e tyre…

TREGIME TË SHKURTRA

Hasan & Irma Kurti: “Përballë stadiumit”

Hasan & Irma Kurti: “Përballë stadiumit” Nga martesa jonë lindën tri vajza, me diferencë tre vjet nga njëra-tjetra: Irma, Iliriana dhe Enkelejda. Do të më pëlqente të kisha një djalë,…

FOTO E DITËS

1
62074353_1425101954294445_1737347625948020736_n
71
147378711_2008254515979183_534427846700386264_n
84946935_193138291876937_3779167463489404928_n
194793561_2103876309750336_3282269360696688840_n
70486594_1514655978672375_535022731737956352_n
1
67961269_1484114918393148_6236407382692331520_n
341882587_247914021130930_6211351243348566970_n
142488332_1997808557023779_3852475280402660472_n
76180166_1575608815910424_2973201122224766976_n
122194124_377139713476793_6221667928380932433_n
21949893_981317065339605_7767348048665812506_o
121478339_1903958549742114_6777356986096320633_n
43573194_1244938412310801_5904552229146198016_n
FFF
72199810_1525847357553237_2836517945557909504_n
41884499_1230612523743390_6282739909333614592_n
72633410_1540380699433236_5112137905564811264_n
119054845_1868444896626813_8417417488522104038_n
Vlore
Vlore
Fotografia e Dites
Fotografia e Dites
119518364_1873407696130533_7058396043905825920_n
DFG
previous arrow
next arrow

POEZIA PA KUFIJ

Amalia Kentrou Llukani-Më quajtën vrasëse

LEFTER SHOMO AMALIA KENTROU LLUKANI MË QUAJTËN VRASËSE ( MI CHIAMASSERO OMICIDA) ( ΜΕ ΕΙΠΑΝ ΦΟΝΙΣΣΑ) Ρërkthim dugjuhësh( shqip- italisht) MË QUAJTËN VRASËSE Më quajtën vrasëse sepse theva vezën e…

REPORTAZHE

Të kujdesemi më shumë për jetën-Bashkim Saliasi

TË KUJDESEMI MË SHUMË PËR JETËN Ajo, që është për t’u theksuar që në fillim të shkrimit, se si të kujdesemi dhe të rrisim jetëgjatësinë, është të kuptuarit e rëndësisë…

𝗗𝗶𝗸𝘂 𝗸𝘂 𝗱𝗶𝗲𝗹𝗹𝗶 𝗻𝘂𝗸 𝗽𝗲𝗿𝗲𝗻𝗱𝗼𝗻/ Marsela Koçi - "Gazetaria është mision, kulturën latine e dashuroj"

POETË NGA BOTA

Do not cut trees-Maid Corbic

Maid Corbic DO NOT CUT TREES Everyone remembers the sum leads to ruin the world needs space to be related to nature Even though we are unmarried hope still lies…

DOSSIER

Arsimtari Xhavit Jashari ishte kontribues i arsimit shqip me përkushtim të jashtëzakonshëm gjatë tërë jetës së tij-Shkruar nga Sami Arifi

Arsimtari Xhavit Jashari ishte kontribues i arsimit shqip me përkushtim të jashtëzakonshëm gjatë tërë jetës së tij Xhavit Jashari Lajmi i hidhur për ndërrimin e jetës së arsimtarit, mësimdhënësit, veprimtarit…

Lirika

Kthyer pas-Rubjana Nika

Po thërrmohesh e zhdukesh në ajri, ndjenja më e bukur për” të gjorin” njeri, ngadalë po shkrihesh si një top dëbore, kryendjenja e ndjenjave, na dallon si qenie, na ngroh…

Libri

Critical Analysis of “Fragments of Mirrors” by Ligor Stafa

“Fragments of Mirrors” by Ligor Stafa is a brief yet profound poem that delves into themes of self-reflection, the elusive nature of truth, and the complexities of human consciousness. This…

MISTERE

Para përmbytjes, boshti i tokës ishte në linjë me yjësinë Draco, jo me yllin e Veriut, sipas informacioneve nga atlaset e lashta.

Termi “antediluvian” zakonisht kuptohet sot se do të thotë “i lashtë”. Megjithatë, “përmbytja” është një term i qartë, që i referohet procesit të zhytjes së një zone në ujë. Arsyeja…