A do të jetë regjizori Bjordi Mezini konkurenti më i ri Vip?


Thuhet se ish konkurenti i Big Brother Bjordi Mezini mund të jetë sërish pjesë e programit më të ndjekur por kësaj radhe si një konkurent Vip. Bjordi spikati në Big Brother si një nga personazhet më të dashur ndikuar edhe nga historia e tij e dashurisë brenda shtëpisë me banoren bukuroshe Adelajda , e cila fatkeqësisht ka ndërruar jetë disa vite më parë. Do të ishte interesante të shikonim dinamika të reja në shtëpinë më të famshme të momentit dhe hyrja e Bjordit do ti shtonte një lezet tjetër shtëpisë.
Burimi Anabel