Gëzuar Shqipëri-Afërdita Hadaj


Kosovar e Çamëri.

Atdhetar kudo ku

ini,ëndërr e bukur

qoftë bashkimi.

🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱

Jemi një dhe të pa

ndarë, o vëllezër

Shqipëtarë.

Jemi kombi

me rrënjë të forta.

Ndaj na ka, zili dhe bota.

🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱

Flamuri jonë, kuq e

zi, do rrojë gjatë në

histori,është lar me

gjak, të heronjëve,

Që dhan jetën për

kto troje.

🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱

Këtë ëndërr kishin

trimat.Ismaili me

gjith shokë.

Derdhën gjakun

për ktë tokë….që

bashkuar, të jemi

sotë.

🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱

Po kjo tokë nuk

lulëzoi……dikush

rëndë, e mallkoi

Zogjtë e shqipes u

hutuan, nëpër botë

seç fluturuan…!!!

🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱

Mlidhuni o zogjtë e

Shqipes, anë dhe

mbanë kudo ku ini.

Ju thërret shpirti

heronjëve.

Çdo pëllëmbë

trualli të mbroni.

🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱
🇦🇱

Gëzuar, Shqipëri

Gëzuar vlorë e

flamurit. Gëzuar

Festat e shënjta

“28-29 NËNTORI”