Habere dhe betere!Selman Hysi


Habere dhe betere !

Puna te jep ndere e lavdi…

parazitet shkaterruan shtetin ne keto 33 vjet…”demokraci….!”

Shqiperia gjithe andej gjelberon…

Fushat,kanale,ferra i mbulon..

“Akademia e Çobeneve” delet shpejte e muaren vesh…

Ministrisa e Bujqesise deshtoj, i shkoje “GRADA ” per lesh….!!

Delet perfunduan me çoban pa shkolle…

Prandaj dhe prodhimi qumshtit,leshit per lum u shkoj..

Miq mos u mendoni shume per prodhimin vendas…

Eshte per tu “patur zili”,nuk dim se cfare ka brenda…

Te pakten dime,qe domate me ilac sperkaten…

Te skuqen shpejte,keshtu Europa i dashka…

Po kush po çane koken se qepa vajti 130 leke kilogram..

Hurdherat na i shesin me bisht te gjate,cfare te bejme or derman..

Ndonjehere qahemi dhe kote fare.

Fiqt,nje kilogram,vlene me shume se nje mangjar…!