Hyrjet e tokës dhe  dera sekrete në Tibet


Një nga emrat më të zakonshëm që i është dhënë shoqërisë së banorëve të nëntokës është Agharta (ose Aghartha). “Perëndia e Smoky”, “biografia” e një marinari norvegjez me emrin Olaf Jansen. Sipas “Agartha – Sekretet e qyteteve nëntokësore”, historia, e shkruar nga Willis Emerson, shpjegon se si anija e Jansen lundroi përmes një hyrje në brendësinë e Tokës në Polin e Veriut. Për dy vjet Jansen jetoi me banorët e kolonive Agharta, të cilët, shkruan Emerson, ishin plot 12 metra të gjatë dhe bota e të cilëve u ndriçua nga një diell qendror “i tymosur”.

Ka disa hyrje në Mbretërinë e Aghartës në të gjithë botën:

Shpella Mamuth Kentucky, në Kentucky jug-qendror, SHBA

Mali Shasta, Kaliforni, SHBA (qyteti Agharthean i Telos gjoja gjendet nën këtë mal)

Manaus, Brazi

Mato Grosso, Brazil (qyteti i Posid gjoja shtrihet nën këtë rrafsh)

Ujëvara Iguazu, në kufirin mes Brazilit dhe Argjentinës

Mali Epomeo, Itali

Malet Himalaje, Tibet (hyrja në qytetin nëntokësor Shonshe supozohet se ruhet nga murgjit hindu)

Mongolia (qyteti nëntokësor i Shingwa-s supozohet se gjendet nën kufirin midis Mongolisë dhe Kinës)

Rama, Indi (poshtë këtij qyteti sipërfaqësor është një qytet nëntokësor i humbur prej kohësh, pretendojnë disa, edhe me emrin Rama)

Piramida e Gizës, Egjipt

Minierat e Mbretit Solomon

Polakët e Veriut dhe të Jugut

Banorët e Aghartës u drejtuan nën tokë nga kataklizmat dhe luftërat e shumta që zhvillohen në sipërfaqen e Tokës. “Konsideroni luftën e gjatë Atlantean-Lemuriane dhe fuqinë e armatimit termonuklear që përfundimisht fundosi dhe shkatërroi këto dy qytetërime shumë të përparuara. Sahara, Gobi, Outback Australian dhe shkretëtirat e SHBA janë vetëm disa shembuj të shkatërrimit që rezultuan. Nën-qytetet u krijuan si refugjatë për njerëzit dhe si streha të sigurta për regjistrimet e shenjta, mësimet dhe teknologjitë që u gëzuan nga këto kultura antike. “

Hyrja Sekrete

Interesi për Mount Kailash kthehet shumë në kohë. Disa mistik kanë thënë se mali ka një hyrje të fshehtë që të çon në Mbretërinë legjendare të Zotave ose e njohur ndryshe si Mbretëria e Shambhalës. Disa sekte madje besojnë se ekziston një rajon në veri të Himalajeve i quajtur Kapapa ku

“burra të përsosur” banojnë. Në mes të maleve të larta, ka lugina të mbyllura të paparashikuara. Shumë bimë të rralla dhe barëra mjekësore janë në gjendje të lulëzojnë në këtë tokë të pazakontë vullkanike.

Sipas Mësimeve Budiste Tibetiane, Shambhala është një “Vend i Lumturisë dhe Qetësisë” dhe gjithashtu një vend ku kanë origjinën shumë mësime fetare. Flitet se kur akulli të shkrihet përfundimisht, do të zbulojë “SYRI”. Besohet se ekzistojnë dy vende nëntokësore, Shambhala dhe Agartha, të cilat janë secila pjesë e pishinës së gjeneve të njerëzimit dhe civilizimit.

Shambhala duke qenë qendra e pushtetit mbrohet nga forca dhe energji të panjohura. Besohet se jo vetëm që ka qendra nëntokësore në Tibet dhe Himalaje por këto tunele janë të përhapura në të gjithë Tokën.

Sipas besimit popullor, ka shumë kalime nëntokësore sekrete nëntokësore nën Indi, hyrjet e të cilave ruhen nga elementë të cilët marrin formën e shkëmbinjve ose veçori të tjera natyrore.

Në traditat hindu, ajo përshkruhet gjithashtu si toka e lumtur e urave drejt së cilës Arjuna, princi luftëtar i Bhagavad-Gita, udhëtoi në kërkim të ndriçimit. Pemët magjike frutore dhanë nektarin e pavdekësisë.

Është një nga katër rajonet që rrethojnë malin Meru dhe është atdheu i Siddhas, yogis të ndriçuar të njohur për fuqitë e tyre mrekullibërëse. Nuk ka vend në Tokë, më të fuqishëm se ky. Sekretet e Shambhala janë të ruajtura mirë, dhe se është e pamundur që dikush të arrijë në Shambhala përveç nëse karma e tyre është gati dhe ata quhen.

Të gjitha imazhet nënkohë janë hyrje aktuale të shpellave të sakta. por të gjithë janë bllokuar dhe vulosur.