Kamioni kap pamjet e frikshme të “fantazmës” së autostradës në Arizona


“Fantazma” është e dukshme në anën e djathtë. 

Pamjet rrëqethëse janë shfaqur duke treguar një figurë të frikshme që qëndron në anën e një autostrade të hapur në errësirë.Sipas raporteve, William Church kishte vozitur përgjatë rrugës shtetërore 87 rreth orës 2:30 të mëngjesit të 11 marsit kur vuri re një figurë të çuditshme transparente që qëndronte në anë të rrugës.

Vendndodhja, e cila ishte disa milje midis Phoenix dhe Payson, përndryshe ishte e shkretë pa makina të tjera përreth dhe pa asnjë arsye që dikush të ecte atje në mes të natës.

“[Figura ishte] vetëm duke qëndruar në rrugë ndërsa kalova, duket sikur mund t’i shihni linjat përmes këmbëve,” kujtoi shoferi.

hMadje, kamera e kamionit arriti të kapte pamjet e figurës, duke dëshmuar kështu se padyshim kishte diçka aty atë natë dhe nuk ishte vetëm imagjinata e shoferit.

Kjo pjesë e veçantë e rrugës ka parë më shumë se pjesa e saj e drejtë e aksidenteve fatale me makinë gjatë viteve dhe disa vendas kanë ardhur të besojnë se ajo është e përhumbur.

Pra, a mund të jetë kjo video dëshmi e diçkaje paranormale apo figura fantazmë ishte thjesht një person i zakonshëm që ndodhi të ecte përgjatë rrugës në atë kohë?