Këtë jetë…Mimoza Nebiaj


Nga: Mimoza Nebiaj!

Kete jete,

Qe me ka mbetur,

Do t’a jetoje,

Si te me vije,

Per ata qe me rrine,

Prane,

Dhe me falin dashuri,

Per dy djemte e mi

Qe jane vec gezimi im,

Dhe nuk do t’i nderroja

Me asgje ne kete bote,

Se ata jane gjithe pasuria,

As me arin e gjithe botes,

Kurre nuk do t’i nderroj,

Kjo eshte jeta ime,

Se eshte vetem nje,

Dhe nuk ka te dyte,

Prandaj fort,

Do ta mberthej,

Jeta ime me te bukurat,

Kujtime…

Autore:

Mimoza Nebiaj.

Gjirokaster.