Koncert “MOTIV I JETËS SIME” nga Alban Skënderaj


Një koncert i paharrueshëm do të ndodh më datën 6 Qershor në stadiumin “Air Albania” ku interpreton këngëtari Alban Skënderaj.Titulli e ka vendosur “Motiv i jetës sime”.E ka vendosur këtë titull për arsye se motivohet na gjithë rrugëtimi i vështirë dhe sfidat që i ka kaluar tërë këto vite në karrierën e tij.Ai gjithashtu tregon se “Sot,në këto momente që po shkruaj këto fjalë ndjej sa krenari dhe mirënjohje të madhe ,sepse asgjë që kam arritur në muzikë dhe në jetë nuk e marr për të mirëqënë.Mirënjohje ndaj Zotit,familjes sime dhe ndaj jush që në heshtje dhe besnikë,më keni dhuruar mbështetje dhe motiv për të mos ndalur.Me sinqeritet dhe bindje të plotë mund t’ju them se ky koncert do të jetë maksimunmi i saj që unë mund t’ju ofroj.E gjithë qënia ime si artist dhe si njeri e derdhur në një natë të vetme.Sa shumë surpriza që mezi pres të ndaj me ju.”Për më tepër informacione na ndiqni në Gazetën Destinacioni. Punuar:Dea Llojdiaj.