Nadje shkruj muzike-Ruzhdi Keraj


Nadje shkruj muzike

siç bajne fmijt detyrat

e shkolles

nuk fshij as gervisht

te korigjoj gabimet

ece si sonambel

mbi tastjere

,me gishtat

qe trokasin mbi tinguj

dhe shkruj pa pushim

pa dhimje kreje

se tingujt jane si paracetamol

te largojne dhimjet

kur kryet dhe shpina lodhet

nadje shkruj muzike

siç bajne fmijet detyrat

e shkolles…

dhe si fmijet knaqem

se m’suesja kohe m’korigjon

gabimet!