Një kangë malli moteve me i ngja-Shefik Surdulli


Një kangë malli moteve me i ngja

Nuk do t’më kryqëzosh

për arën djerrë që e lashë

sivjet nuk e mbolla

Një kulaç bukë më pak

në sofër

një lugë më tepër

Për udhën e zënë me ferrë

fajet s’i kam unë

që ti s’i bje atypari

Mund të mos më falësh

pse retë s’i mbulova

pika të ra

Pelerinën s’ta dhashë për pajë

as përgjys’ me nda.

Në vend të kryqëzimit

një kangë malli

moteve me i ngja…

©️ shs

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe duke buzëqeshur