Shfaqja e UFO-ve në Netflix ‘Encounters’ po rezulton të jetë një hit i madh


E keni shikuar akoma emisionin? 

Cikli dokumentar, i cili aktualisht është i disponueshëm në platformën e transmetimit, eksploron katër incidente kryesore të UFO-ve.Netflix ka ofruar shumë dokumentarë për ata që janë të interesuar për të pashpjegueshmen në vitet e fundit, me serinë e rindezjes së mistereve të pazgjidhura që ofron një bollëk misteresh të përgjithshme dhe MH370: Aeroplani që u zhduk që mbulon zhdukjen e fluturimit 370 të Malaysian Airlines. dhe përpjekjet e mëvonshme të ekspertëve për të zbuluar misterin.

Oferta më e fundit e shërbimit të transmetimit është Encounters – një seri dokumentare me katër pjesë që mbulon disa nga rastet më intriguese dhe enigmatike të UFO-ve në botë.

Këto përfshijnë rastin e Trekëndëshit Broad Haven (një varg shikimesh të UFO-ve që ndodhën mbi Uells në 1977) dhe një shikim masiv të UFO-ve që ndodhi mbi Teksas në 2007 dhe 2008.

Shfaqja mbulon gjithashtu rastin misterioz të 60 nxënësve të shkollës që të gjithë panë një UFO në Zimbabve në vitin 1997 dhe shfaqjen e dritave të pashpjegueshme mbi termocentralin japonez Fukushima pas aksidentit bërthamor në 2011. Bashkëkrijuar nga Amblin Entertainment e Steven Spielberg

Encounters ka provuar të jetë mjaft i goditur.