Shtëpia Botuese:”Vela”vlerëson gazetën:”Destinacioni”


Shtëpia Botuese “VELA” Publishing House vlerëson gazetën :”Destinacioni”.

Shtëpia Botuese “VELA” Publishing House, me rastin e botimit “jubilar”, të librit më të ri, “Monografi Krijuese”, të 101-tin me radhë, të autorit Kasam Shaqirvela, në emrin e vet si dhe në emrin e autorit ndan “Mirënjohje” për Ju..në shenjë nderimi për përkrahjen, në vazhdimësi, nga ana e juaj të krimtarisë së autorit.

** Departamenti Botimet “VELA” Dr. Sc. Arta Kadriu, doc.