Të njoha të vogël !Laureta Malaj


Laureta Malaj

Të njoha të vogël ishe vet pranvera,

çdo lule që çelte, emrin tënd i vija.

Në atë lëndina kur ne luanim bashkë,

afër t’u afrova, një lule të dhashë.

U rrite me naze që në vogëli,

përsëri mbas teje u nisa të vij!

Male edhe dete për ty i kalova,

të isha pranë teje, se unë shumë të doja!

Afër t’u afrova, ti më shihje ëmbël,

t’u kujtuan fjalët, që shihje në ëndërr.

Ato fjalë të bukura u bën realitet,

tani shumë të dua, sa e gjithë një jetë!

LAURETA MALAJ. 10/2/2024.

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe fëmijë