“Vlera dhe urrejtja”-Afërdita Hadaj


“VLERA DHE URREJTJA”

Mos mbillni urrejtje

edhe xhelozi……por

mbillni, lule…..edhe

dashuri. Se fjalët e

gojës….janë helëm

dhe zeher. Por për

një shpirt të bukur

janë edhe sheqer.

I lumtur është ai që

që e ka këtë vlerë.

Se fjalët……e keqia,

janë si ujit e derdhur.

Të lehta për ti nxjerë

por vështir për t’i

mbledhur………!!!