YouTuber dyshohet se zotëron një kopje të ‘videos më bindëse të UFO-ve ndonjëherë’


A mundet pamjet të jenë autentike?

Logan Paul thuhet se ka bërë një regjistrim të fshehtë të pamjeve të marra nga eksperti i UFO-ve Chuck Clark 30 vjet më parë.Duke folur në podkastin e Joe Rogan

experience së fundmi, James Fox – regjisor i dokumentarit për UFO-t 2020 The Phenomenon – pretendoi se YouTuber-i Logan Paul kishte marrë një kopje të paligjshme të asaj që është përshkruar si videoja më bindëse e UFO-ve në botë.

Pamjet ishin në posedim të ekspertit të UFO-ve Chuck Clark dhe fillimisht ishin regjistruar nga dy burra në shkretëtirën e Nevadës disa dekada më parë.

Paul ishte aq i intriguar saqë ai në fakt iu afrua Clark me 100,000 dollarë me shpresën për ta blerë atë, por kur oferta u refuzua, ai përdori një kamerë të fshehtë për të regjistruar një kopje të pamjes pasi e bindi Klarkun që t’i luante përsëri.

Ai që atëherë ka hezituar ta publikojë atë për publikun, megjithatë, nga frika se mund të përballet me probleme ligjore me qeverinë e Shteteve të Bashkuara.

Pra, ndërsa ne nuk e kemi vetë videon, ne kemi një përshkrim të saj me mirësjellje të Fox-it, i cili pretendoi se e kishte parë vetë riprodhimin disa vite më parë.

Sipas kujtimeve të tij, pamjet origjinale janë filmuar nga brenda një makine dhe tregojnë dy burrat që shqetësohen për një objekt që duket sipër.

“Njëri prej tyre thotë, ‘Është mbi krye për ne! “Pastaj krejt papritur, makina ndizet nga brenda, por burimi i dritës është mbi të.”

Një nga burrat doli nga makina për të vëzhguar objektin i cili ishte “aq i ulët sa mund ta kishe goditur me një gur”.

“Nëse mund ta imagjinoni lëkurën e anijes që shkëlqen si fosfori në plazh”, tha ai. “Kështu dukej — sikur lëkura të ishte e gjallë. Dhe kishte një ngjyrë të verdhë-portokalli, por mund ta shihje qartë se ishte një disk. Unë kurrë nuk do të kisha parë diçka të tillë.

Megjithatë, se kush ishin saktësisht dy burrat, mbetet e paqartë.