28 Nëntor-Ilia Kokthi


Ai flamur ajo shkabe

Eshte vend e vater

Eshte nene e babe

Eshte gjaku qe na rreh ne dejte

Eshte rruga jone per shprese

Eshte rruga jone prej burrash ditur

Qe pasurine shkrine per atdhe

Bashkuar forte mes tyre

Pa dallim krahine ide a fe

Eshte rruga e tyre qe luftuan

Dhe jeten e tyre sakrifikuan

Ndaj flamuri yne krenar

Valevitet si 110 vjet me pare

Ju o baballare te kombit

Mendoni punoni si ata

Atdheu eshte I perbashket

Rruge tjeter s’ka …!!!