Ajo çfarë burrat nuk kuptojnë është se…Paola A. Mucodemi


Paola A. Mucodemi

Ajo çfarë burrat nuk kuptojnë është se, askush nuk gatuan për të, askush nuk pastron për të, askush nuk lan e hekuros rrobat për të, askush nuk kujdeset nëse ajo është mirë apo jo, askush nuk i shërben kur ajo është sëmurë (sepse asaj nuk i lejohet të sëmuret) sepse ajo është grua dhe, gruaja shikohet si dikush që kujdeset për të gjithë e gjithçka por jo për vete!

Sepse ajo është nënë, grua, motër, bijë, shoqe dhe meriton një burrë që t’ia lehtësoj peshën që mbart mbi supe e, të bëhet qetësia e saj..

Ajo strehë përqafimi për t’i dhënë siguri sepse ajo, nuk është vetëm krijesa më e bukur e TIJ.

Është ART, me ndjenja, me zemër..

Në fillim ta respektosh dhe, pastaj ta duash!

Ajo strehë përqafimi për t’i dhënë siguri sepse ajo,

nuk është vetëm krijesa më e bukur e TIJ.

Është ART, me ndjenja, me zemër..

Në fillim ta respektosh dhe, pastaj ta duash!

Paola A. Mucodemi