Atdhetar-Jashar H Selmanaj


Atdhetar

1.

Të vrau UDB – eja jugosllave

Për atdhedashuri u fliju atdhetari

Nga shërbimet sekrete sllave

Pas më siguri qendron tradhtari.

2.

Vrasje mizore gjakatar

Ah, më mall dhe dhembje e kujton

Birin tonë çdo shqiptar

Dikush trimin Enverin e tradhton.

3.

Krenar jemi më ty o burrë

Më dëshmorin e kombit Enver Hadrin

Brezat kanë më u mburr

Ah, ju o atdhetar e nderuat shqiptarin.

4.

Ah, Brukselin e zgjojë

Ju më evropian çështjen e Dardanisë

Zëri yt serbin e tërbojë

Hero i kombit shqiptar biri i Shqipnise