Bar block !-Teuta Gjata


Bar block !

E Mernim kafen Cdo mengjes aty 

 Ku lidheshin fijet e para te njohjes 

 Te ishin te qendrueshme Deshironim te dy 

 Here terhiqja une E here ti 

 E bukura ishte te bar block Kur ,

mengjesin kerkonim te prenotonim te dy 

 Aty ne ndertonim projektin e se nesermes 

 Te bukuren dhe shpresen e ndjenim ne te njejten menyre 

 Buzeqeshnim por dhe loznim me to 

 SiKur te ishim femije 

 Dy fijet mendonim …..

Dhe te lidhin Poe,edhe te ndajne po ashtu . 

Ne I kaluam te dyja etapat 

 Here terrhiqje ti ,fijen e lidhjes 

 Here terhiqja une 

Nuk ishte loje kursesi,

  provoj sa e fort ishte ajo ,

Cka ndjenim te dy 

 Teuta Gjata