Derën hapur do ta mbaj-Urim Mezini


Derën hapur do ta mbaj

Mos kujto s’e ndjehem mirë

Kur të shoh ashtu t’mërzitur

Nuk ta them për mëshirë

Gjithmon do t’jem duke të pritur

Derën hapur do ta mbaj

Edhe vet do t’rri në derë

Po s’besove dreqi ta haj

Hajde provoje veç njëherë

Zemra ime më rreh fort

Kur mendon se ku mund t’jesh

Shpirti gjithkohën të kërkon

Kthehu tek un mori princesh

Natën je në t’mijat ëndrra

Hëna gjumin seç ma prish

E mërzitur më pyet mua

A do t’vij Ajo sërish ?

Dhe në vend që ti përgjigjem

Loti rrjedh në sytë e mi

Mos t’kujtosh se po shtirem

Loton syri kur s’të sheh ty

Vështroj hënën me habi

Më pas e pyes ,kush ta tha?

Hëna qeshi e më pa n’sy

Unë gjithë kohën ju kam par

Do ta fal krejt zemrën time

Edhe shpirtin po e deshe

Vetëm kthehu muza ime

Dashuria ime e përhershme

Urim Mezini Torino Itali