Diku…Dhurata Dulla


Diku larg qendroj aty

dhe me largesit

nuk mas dashurin,

larg atdheut ,

larg .

Me mallin cdo dite flas per dashurin

dhe ne mengjes ngrihem me po ate mall.

Sa do te doja shume njerez te takoja miq te aferm…te njohur…

sa do te doja lulet shpesh ti nderroja

mbi varrin tuaj prinder ..e imja teze , dajat.

Sa kujtime e gezime lash ne token time.

Me vete morra vec ca foto te zverdhura .

Dhe me kohen mas endrrrat

Kjo kohe dhe jete qe na zbardhi

,,,vijm nga larg

Nje vend lam bosh . ..