Dita natës nuk ja dinë-Rajo Qoraj


E nates puthja vjen me e embel

Perpara se drita te dale ne agim

Sepse dita nates kurre nuk ja njeh

Me te emblat gjerat nuk ja din

..

Kur veli I nates mbi puthjen bjen

Si sekret I shenjte per t’dashuruar

Por menjehere pas nates dita vjen

Kur çdo gje tashme ka mbaruar

..

Ai qe naten e ndau nga dita

Krijoje dhe perkdheljet e pafund

Nen pushin e nates qe nuk flene

Ndaj dita xhelozon deri ne fund

..

..

Mund të jetë një imazh i 2 persona, muzg dhe martesë